Competitie

Voorjaarscompetitie 2022

DE INSCHRIJVING VOOR DEZE COMPETITIE IS INMIDDELS GESLOTEN.

Voor de senioren team, junioren team of individueel kun je online inschrijven via deze link. Rood, Oranje en Groen inschrijving via de trainers van Tennislife.

Op onderstaand PDF bestand kun je alle aangeboden competitie vormen terug vinden.

Jaarlijks doen er zo'n 30.000 teams mee aan wat velen beschouwen als de mooiste periode van het tennisseizoen: De KNLTB Voorjaarscompetitie. Ruim 200.000 competitiespelers strijden met hun team voor de winst.

In het kort

Tijdens de Voorjaarscompetitie probeer je samen met jouw team in zeven speeldagen, tussen begin april en begin juni, kampioen te worden van de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is.

aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-2022-friesland.pdf