Competitie

 INSCHRIJVING VOOR DE NAJAARSCOMPETITIE  2023 TV de Molen  

Beste leden van T.V. De Molen,

Het laatste weekend van de KNLTB Voorjaarscompetitie is pas net achter de rug of de volgende competitie wordt alweer aangekondigd. Tot en met donderdag 15 juni kunnen teams zich weer inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie. Deze competitie wordt in september en oktober gespeeld.

Let op: T.V. De Molen heeft geen aanbod op de donderdagavond. Doe je ook mee? Geef je dan zo snel mogelijk (uiterlijk 15 juni 2023) met je team of individueel op door het opgaveformulier op de website van T.V. de Molen in te vullen. 

 

In het kort

Tijdens de Najaarscompetitie probeer je samen met jouw team, kampioen te worden van de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is. 

VJC_Aanbod_TVdeMolen.pdf