Seniorplus tennis

Veel actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, leuke tenniswedstrijden, een gezellige lunch met zijn allen... Dat zijn de ingrediënten voor een Senior Plus Toernooi! Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen. De gezelligheid van een wedstrijd heeft meer waarde gekregen dan de uitslag. Verschillende verenigingen organiseren onder goedkeuring van de KNLTB elk jaar een groot aantal Senior Plus Toernooien. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 45 minuten.

 

Maar om zoiets te organiseren hebben we een

Coördinator Senior Plus nodig. 

Een Coördinator Senior Plus zet zich in voor een prettige beleving van het Senior Plus tennis. Samen met jouw creativiteit en enthousiasme kunnen we de Senior Plus leden écht blij maken binnen een vereniging die gezelligheid en informaliteit hoog in het vaandel heeft.

Ongeveer 2 x per jaar een dag toernooi organiseren is de grootste taak die je op je neemt. Uiteraard met ondersteuning van het bestuur en de KNLTB.

Ben jij deze persoon, of zelfs samen met je tennis partner, meld je dan aan via [email protected].   

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 00

Adres

Postadres: Schierstins 19
8925 JA Leeuwarden

KVK-nummer

40003285