Seniorplus tennis

MAANDAG 7 JAN. 2019

SENIOR-PLUS ÉÉNDAGSTOERNOOI

Recreatieve tennistoernooi voor leden van 50 jaar en ouder!  Heeft u zin in een gezellig tennistoernooi tegen senioren van andere verenigingen?

De KNLTB organiseert het voor u in samenwerking met de onderstaande verenigingen! Deze 50+ Toernooien zijn voor KNLTB leden van 50 jaar en ouder. Ze hebben een recreatieve doelstelling, daarom houden we met indelen rekening met uw speelsterkte. De wedstrijden bestaan uit dubbel- en mixpartijen  

Maandag 7 Januari 2019.

InschrijvingToernooi uiterlijk 4 Jan. Aanvang 09.00 aanwezig/spelen 09.30 Speelsterkte 7, 8, 9

Kalverdijkje 76B, 8924JJ Leeuwarden, T.V. De Molen,

Kantine tel: 058-2666966. Svp. per mail Kosten € 12,50 T.V. De Molen. Let op de sluitingsdatum en tot ziens op ons mooie tenniscomplex.    Bij opgave: Naam m/v club KNLTB-nr geb. speelsterkte tel. evt. email.

Aanmelden per mail via contactpersoon: [email protected] Willem Spindelaar, 06-15560455  

 

 

 

De commissie Tennis stimulering KNLTB Friesland organiseert ook dit seizoen weer tal van activteiten voor de senior plus tennissers wonende in de provincie.
De contactfunctionaris seniorplus tennis van onze vereniging zal u steeds tijdig op de hoogte houden van de inschrijfprocedure voor deze activiteiten.

Heeft u vragen stuur dan een mailtje aan [email protected]

De commissie seniorplus tennis ontwikkelt en organiseert voor hen specifieke activiteiten. Deze commissie bestaat uit:

Willem Spindelaar en Santo Polonini.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die enthiousiast tijd willen steken in de senior plus commissie. Heb je belangstelling om deel te nemen aan de commissie seniorplus, stuur dan een mailtje naar [email protected].

We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

058-2666966.

Address

Kalverdijkje 76/b
8924 JJ Leeuwarden