Seniorplus tennis

Veel actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, leuke tenniswedstrijden, een gezellige lunch met zijn allen... Dat zijn de ingrediënten voor een Senior Plus Toernooi! Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen. De gezelligheid van een wedstrijd heeft meer waarde gekregen dan de uitslag. Verschillende verenigingen organiseren onder goedkeuring van de KNLTB elk jaar een groot aantal Senior Plus Toernooien. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 45 minuten.

 

Maar om zoiets te organiseren hebben we een

Coördinator Senior Plus

nodig. De huidige Senior Plus coördinator was het afgelopen jaar Willem Spindelaar. Hij heeft de tijdelijke taak naar volle tevredenheid overgenomen omdat er een acuut probleem ontstond in de Senior Plus commissie. Helaas heeft Willem besloten om deze functie te beëindigen.

Wij zijn dus dringend op zoek naar een Coördinator Senior Plus. Dat jij alles op alles zet voor de ultieme beleving van de Senior Plus leden vinden wij bewonderingswaardig. Samen met jouw creativiteit en enthousiasme kunnen we de Senior Plus leden écht blij maken binnen een vereniging die gezelligheid en informaliteit hoog in het vaandel heeft.

Ongeveer 2 x per jaar een dag toernooi organiseren is de grootste taak die je op je neemt. Uiteraard met ondersteuning van het bestuur en de KNLTB.

Ben jij deze persoon, of zelfs samen met je tennis partner, meld je dan aan via [email protected] of neem contact op met Otto Touwen via 06-22543578. Hij kan je ook nadere informatie geven over de werkzaamheden.    

 

 

 

De commissie Tennis stimulering KNLTB Friesland organiseert ook dit seizoen weer tal van activteiten voor de senior plus tennissers wonende in de provincie.
De contactfunctionaris seniorplus tennis van onze vereniging zal u steeds tijdig op de hoogte houden van de inschrijfprocedure voor deze activiteiten.

Heeft u vragen stuur dan een mailtje aan [email protected]

De commissie seniorplus tennis ontwikkelt en organiseert voor hen specifieke activiteiten. Deze commissie heeft helaas op dit moment geen leden.

Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die enthiousiast tijd willen steken in de senior plus commissie. Heb je belangstelling om deel te nemen aan de commissie seniorplus, stuur dan een mailtje naar [email protected].

We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.