WINTERCOMPETITIE VOOR ALLE TENNISLADIES (DAMES) VAN FRIESLAND E.O.

30 juli 2019


Hoewel het hartje zomer is en we, gezien de temperaturen nog helemaal niet hoeven te denken aan het winterseizoen, bereiden wij van Tenniscentrum de Molen ons alweer voor op alle indoorevenementen. Momenteel worden er voorbereidingen getroffen voor het vernieuwen van het dak en het herstel van de vloeren, die de afgelopen tijd het nodige te verduren hebben gehad.

Deze werkzaamheden zijn de eerste van de zeer positieve veranderingen die het komende jaar plaats zullen vinden. Van alle overige veranderingen wordt u natuurlijk binnenkort ook op de hoogte gebracht.

Voor nu willen wij jullie attenderen op de diverse mogelijkheden om mee te doen aan de (dames) indoorcompetities van Tenniscentrum de molen.

De competities kennen twee vormen. Namelijk:
1. Dinsdag- en donderdagochtend (damesdubbelcompetitie) (€ 135,00 p.p.)
Je speelt tijdens deze competitie wekelijks* tussen 9 en 12 uur (afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers) een wedstrijd van 1 uur. (24 weken).
2. Zaterdagmiddag (damesdubbelcompetitie) (€ 85,00 p.p.)
Je speelt tijdens deze competitie om de week* tussen 15.30 en 17.00 uur een wedstrijd van 1,5 uur.

* Tijdens schoolvakanties, toernooien en de najaarscompetitie (indien nodig) wordt er niet gespeeld. Van deze ‘afwijkingen’ wordt je tijdig op de hoogte gebracht.

Heeft u interesse en wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor één van deze of beide competities? Neem dan contact met mij op via [email protected] of telefoonnummer 06 - 55 72 47 55.

Met vriendelijke groet,

Age Bokma
Tenniscentrum de Molen

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 58 266 6966

Address

Kalverdijkje 76b
8924 JJ Leeuwarden