Vernieuwing Padel & Tennisclub Leeuwarden

12 mei 2022


Beste leden van tennisvereniging De Molen,
 
Vernieuwen complex
Zoals jullie gemerkt hebben is er de afgelopen periode veel aan het complex veranderd. De kleedkamers zijn opgeknapt, de tennishal heeft een opfrisbeurt gehad en er zijn binnen een padelbaan en boksschool bijgekomen. Verder is de horeca vernieuwd en zijn er zowel binnen als buiten nieuwe meubels gekomen. We zijn nog druk bezig om de puntjes op de i te zetten en het complex (binnen en buiten) verder aan te kleden. 
 
Buitenbanen + lichtmast
Recentelijk hebben tennisbaan 3,4 & 5 een revitalisatie gehad. Hierbij hebben ze al het oude vuil en infil uit de mat gehaald en opnieuw ingezand. Hierdoor moet de drainage van de tennisbanen de komende jaren weer in orde zijn. Wijnbergen Sportbouw (het bedrijf die het onderhoud van de buitenbanen heeft uitgevoerd) heeft aangegeven dat ze op korte termijn weer langs komen om het laatste zand op de banen te strooien. Specialistisch onderhoud van baan 1 & 2 staat ook nog op de planning, de exacte datum krijgen wij nog door en zullen dit dan gelijk aan de vereniging communiceren. Wat betreft de lichtmast zijn we nog steeds in afwachting tot deze wordt vervangen. We zijn hierbij afhankelijk van de verhuurder, verzekering en levertijden van de leverancier.
 
Extra padelbaan
We hebben gemerkt dat we een hele nieuwe doelgroep voor padel hebben aangetrokken en dat deze groep blijft groeien. Nu aan het einde van het binnen tennisseizoen hebben we de bezetting van de tennisbanen in kaart kunnen brengen. De binnen tennisbanen staan vanaf half april t/m half september vrijwel leeg. We hebben nagedacht over hoe we in deze periode de indoor tennisbanen kunnen vullen, maar feit blijft dat de meeste mensen zomers toch liever buiten willen tennissen. Padel daarentegen gaat zomers ook binnen door. We willen hier weer een bruisend complex van maken en dat is voor een groot gedeelte al gelukt, maar dit blijft lastig met banen die een lange periode vrijwel leegstaan. We hebben er daarom voor gekozen om binnen op tennisbaan 2 een extra padelbaan te plaatsen. 
 
Exploitatie horeca
Corrie en Angelique zullen per 1 juli stoppen met De 4e Set. Wij zullen per 1 juli de exploitatie van de horeca op ons nemen. We willen Corrie en Angelique bedanken voor hun toewijding wat ze de afgelopen jaren in De 4e Set hebben gestopt. 
 
Actie leden De Molen
Speciaal voor de leden van De Molen hebben we een korting padel voor de rest van 2022 tijdens daluren (ma-vr van 09:00 tot 18:00) van €14,50 ipv €20,- per uur per baan. Hoe werkt dit? Alle leden die interesse hebben in deze korting kunnen ons een mail sturen naar  [email protected] met hun naam en e-mailadres. De leden die al een account hebben bij ons zullen we dan in de gebruikersgroep De Molen plaatsen. Daarna kunnen ze automatisch tijdens daluren met korting boeken. De leden die nog geen account hebben en ons emailen zullen een mail krijgen om een wachtwoord in te stellen. Daarna kan er met korting worden geboekt. Als lid van de Molen mag je uiteraard ook niet-leden meenemen tijdens je boeking. Let wel op! Dit account met korting is exclusief voor leden van De Molen en mag niet gedeeld worden met niet-leden. Het lid dient dus zelf wel bij de reservering aanwezig te zijn. 
 
 
Met sportieve groet,
Yoeri van Eijk
 
De Padel & Tennis Club Leeuwarden (voorheen tenniscentrum De Molen)
Kalverdijkje 76B
8924JJ Leeuwarden
[email protected]nl

Nieuwscategorieën