TENNISSCHOOL TENNISLIFE

23 december 2020


Beste leden van TV De Molen,

Het jaar 2020 was op vele gebieden een bijzonder jaar. Geen competitie, aangepaste lessen en vele andere punten die van ons allemaal iets nieuws of bijzonders hebben gevraagd. Corona had/heeft ons goed in de greep.

Wij kijken daarom ook erg uit naar het jaar 2021 waarin wij hopelijk weer terug mogen naar het oude normaal. Het jaar 2021 gaat voor ons nu al een bijzonder jaar worden want, wij zijn heel blij om te vermelden dat wij, Tennisschool Tennislife, vanaf 1 april 2021 jullie lessen mogen verzorgen bij TV De Molen. Wij gaan het met jullie tijdens de les over een vele positievere ‘greep’ hebben. Hierbij een korte introductie:

Tennisschool Tennislife bestaat sinds 2016 en wij verzorgen nu bij vier verenigingen de tennislessen (’t Nijlân, Garyp, Oude Bildtzijl en Marsum). Deze lessen worden gegeven door onze trainers Ian Lans, Rutger Balk, Han Homminga en Frank Zeer. De lessen proberen wij op een innovatieve, creatieve maar vooral op een leuke manier in te vullen. Plezier is en blijft het belangrijkste van het spelletje waar wij met z’n allen zo dol op zijn.

Zoals jullie vernomen hebben stopt Ingrid op 1 februari na 40 jaar met lesgeven bij T.V. De Molen. Een ongekende prestatie waarbij zij vele mooie dingen heeft gedaan voor de vereniging. Wij willen haar bij deze dan ook heel veel succes wensen met haar nieuwe avontuur. Han zal vanaf 1 februari alvast een paar lessen van haar over gaan nemen. Vanaf april zal Han nog meer bij jullie op de baan te zien zijn als tennistrainer.

In de afgelopen jaren hebben wij veelvuldig contact gehad met Age over een samenwerking. Deze samenwerking gaat er nu dan ook komen; Age blijft namelijk bij T.V. De Molen en gaat vanuit Tennislife de trainingen verzorgen. Het organisatorische gedeelte komt in handen van Frank. Hij gaat jullie contactpersoon worden voor alle punten die er spelen.

Wij zijn op dit moment druk bezig om alles op te zetten qua pakketen, lessen en alles wat hierbij komt kijken. Een hele uitdaging maar vooral een hele leuke uitdaging. Wanneer wij dit rond hebben dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk met jullie delen.

Wanneer jullie nieuwsgierig zijn in wat wij doen dan kunnen jullie kijken op www.tennislife.frl. Mochten jullie nu al vragen hebben dan mogen jullie ons gerust een mail sturen ([email protected]).

Voor nu wensen wij jullie hele fijne dagen en alvast een gelukkig nieuwjaar. Wij hebben zin om jullie te mogen ontmoeten op de tennisbaan.

Met sportieve groet,

Tennisschool Tennislife.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 58 266 6966

Address

Kalverdijkje 76b
8924 JJ Leeuwarden