TENNISFIT TIJDENS CORONASPORTPAUZE

21 maart 2020


Het coronavirus houdt ons al een week thuis van het sporten. Zelf/solo sporten zoals hardlopen is een optie om fit te blijven. Thuis fitness oefeningen doen kan natuurlijk ook.

Tennissen in je eentje gaat nogal moeilijk. Om toch tennisfit te blijven hebben een aantal topsporters en coaches en ook tennisscholen oefeningen op het internet gezet. Ze zijn te vinden op hun persoonlijke websites, (hun) YouTube(kanaal) of instagram. Naast deze nieuwe filmpjes zijn er talloze andere filmpjes om aan onze fitheid en tennisvaardigheden te werken. Een aantal voorbeelden zijn:

Heb je liever even geen tennis, maar wat algemene oefeningen, dan raad ik je aan om Tom Daley's 6 minute summer workout te volgen. Per sessie, die maar 6 minuten duurt, stoomt hij je klaar voor de zomer. Dit is een rondje krachttraining die je weinig tijd kost en waar je ook nog eens geen attributen voor nodig hebt.

Heb je helemaal geen zin in sporten, dan kun je natuurlijk ook gewoon alleen kijken naar tennis. Er zijn voldoende oude wedstrijden te zien van de meeste ATP en WTA toernooien. Lekker nostalgisch bankhangend kijken naar vervlogen tijden. 

Kortom, er is voldoende te doen en te kijken om in (tennis)vorm te blijven. Zowel fysiek als visueel. 

Wij wensen jullie heel veel kijk- en sportplezier, succes en gezondheid toe.

P.s. heb je een oppas nodig de komende tijd? Misschien kan Robin Haase je uit de brand helpen!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 58 266 6966

Address

Kalverdijkje 76b
8924 JJ Leeuwarden