SPEK DE KAS VAN JE CLUB ACTIE JUMBO ELS BOEK EEN SUCCES

05 november 2019


Vanavond was de uitreiking van de sponsoractie bij Jumbo Els Boek. De shoppers bij de jumbo in Zuiderburen konden tot en met zondag 3 november 2019 TV De Molen sponsoren via het kopen van hun boodschappen. Hoe meer vouchers (stemmen) TV De Molen van de shoppers kreeg, hoe hoger het sponsorbedrag van de Jumbo zou worden.

Tennisvereniging de Molen heeft een mooi sponsorcontract van €1.086,98 euro toebedeeld gekregen. €586,98 van de stemmers en nog eens €500 euro als bonus voor onze mediacampagne.
 
Via deze weg willen we Els Boek van Jumbo Els Boek in Zuiderburen bedanken voor het mogen meedoen aan deze actie en dat we de komende drie jaar zo'n mooi sposorcontract mogen ontvangen. Ook willen we natuurlijk alle mensen, leden en hun vrienden en familie bedanken die boodschappen hebben gedaan bij Jumbo Els Boek en hun stem(men) aan ons hebben gegeven. Zonder juillie was het nooit zo'n mooi bedrag geworden. Dank jullie wel allemaal! 
 
Toernooien, competities, clubkampioenschappentennisclinics, pubquizen, noem maar op. Bijna alles wat we organiseren voor onze leden is niet mogelijk zonder onze sponsoren en leden.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 58 266 6966

Address

Kalverdijkje 76b
8924 JJ Leeuwarden