SLOT ZOMERCHALLENGE 2020

20 augustus 2020


'Wees een eenhoorn in een veld vol paarden' en 'Je ziet er flamtastisch uit'

Dat is wat onze winnaars van de Pubquiz 2020 waarschijnlijk veel gehoord hebben na de winst van de pubquiz 2020! Gefeliciteerd Team Rob!

Slot zomerchallenge 2020
Door corona vielen veel evenementen, toernooien en vakanties in het water. Om toch, nadat we weer de tennisbaan op mochten, reuring te houden op onze tennisbaan, hebben we in samenwerking met de tennisschool en De 4e Set dit jaar een zomerchallenge greorganiseerd. Een nieuw evenement waarvan we hopen dat het een terugkerende activiteit zal zijn.

Elke vrijdag werd er bij voldoende deelname een invitatietoernooi georganiseerd. Dit resulteerde in leuke korte wedstrijden en een gezellige nazit. Natuurlijk met naleving van de coronamaatregelen. We konden weer samen sporten en genieten van onze meest favoriete vrijetijdsbesteding. Tevens waren we weer onder de mensen en (voor de thuiswerkers onder ons) even van onze werkplek weg.

Afgelopen zaterdag (15 augustus) was alweer de laatste dag van de zomerchallenge. Dit ging niet ongemerkt voorbij.
Er was veel animo voor het Jeugd (geel) en jeugd+-toernooi, het tiebreaktoernooi, de aansluitende BBQ’s en natuurlijk de Pubquiz 2020.

De zomerchallenge was en is in de toekomst nog steeds voor iedereen.

We willen alle deelnemers van de zomerchallenge activiteiten, de trainers van de tennisschool en de dames van de De 4e Set bedanken voor het succesvol verlopen van deze activiteit.

We hopen dat jullie er van genoten hebben! Ons is het in ieder geval goed bevallen.

Van de BBQ (senioren) en de Pubquiz zijn foto’s gemaakt en op onze site geplaatst. Heb je nog foto’s waarvan jij vindt dat die hier bij horen, stuur ze dan door naar [email protected]. Wij zorgen er voor dat ze aan de collage worden toegevoegd.

Tot het volgende evenement!

Groet,

Bestuur TV De Molen

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 58 266 6966

Address

Kalverdijkje 76b
8924 JJ Leeuwarden