OPGAVE VOORJAARSCOMPETITIE 2024

20 november 2023


Ieder jaar doen ruim 30.000 teams mee aan wat door veel tennissers wordt beschouwd als de leukste periode van het tennisseizoen: de Voorjaarscompetitie!

Tijdens de Voorjaarscompetitie probeer je samen met jouw team, tussen begin april en begin juni, kampioen te worden van de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek.

Het team dat de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is.

Dit voorjaar meedoen!?

Doe je ook mee? Geef je dan zo snel mogelijk (uiterlijk 22 december 2023) met je team op door het online opgaveformulier in te vullen. Je kunt je ook als reserve opgeven. 

Praktische informatie en speeldata 2024

Heb je vragen over de Voorjaarscompetitie? Stel ze aan Nienke Speelman of Tettie Offenga [email protected] (Verenigingscompetitieleiders T.V.de Molen)

Voor meer informatie klik hier voor de site van de KNLTB

De speeldata voor het komende voorjaar vind je terug in onderstaand document van de KNLTB.

Tevens vind je hier het competitie aanbod van T.V. De Molen.

 

knltb-tennis-speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf voorjaarscompetitie_TVDEMOLEN_2024.pdf

Nieuwscategorieën