NIEUWSBRIEF OKTOBER 2020  

09 oktober 2020


Beste leden,

Graag brengen wij jullie middels deze nieuwsbrief op de hoogte van de volgende zaken:

1. Maatregelen vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur
2. Toegangssysteem tennispark
3. Reserveren
4. Nieuw bestuurslid

1.   Maatregelen vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur:  

Algemeen

 • Geen publiek bij tenniswedstrijd, training of vrij spelen.
 • Kleedkamers en toiletten blijven open.
 • De algemene “1.5 meter afstand” regel en de hygiëneregels worden nog steeds toegepast.
 • Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Na afloop van de sportbeoefening geldt deze maatregel wel.
 • Na afloop van het vrij spelen, de training of een wedstrijd moet men de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.  

Competitie

 • Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op.
 • De spelers kunnen buiten worden ontvangen. Er is genoeg gelegenheid om ieder team, rekening houdend met de 1,5 meter afstand, een goede plek te bieden. Er zullen partytenten buiten neergezet worden, zodat bij slecht weer hier gebruik van gemaakt kan worden.
 • De aanvangstijden voor de middag wedstrijden zullen later aanvangen dan in eerste instantie vastgesteld. Dit om ervoor te zorgen dat er geen overlap komt van veel spelers tussen de ochtend- en middag teams. Aanvang ochtend: 9.00 uur spelen Aanvang middag: 15.00 uur spelen (was 13.30 uur).
 • Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uitmaken van het begeleidende team. Dat is toegestaan.
 • Het is toegestaan om te wachten na bijvoorbeeld een enkelpartij totdat je een dubbelpartij kan spelen. Als alle partijen van jouw team gespeeld zijn worden de teams geacht als team het tennispark te verlaten. Er wordt geen gebruik gemaakt van de horeca.
 • Bij aanhoudende slechte weersomstandigheden is het aan de teams om afspraken te maken over inhaalwedstrijden.
 • Registratie Gezondheidscheck en contactonderzoek T.V. De Molen voor leden en/of competitie spelers bij aankomst op het park.    

Horeca “De 4e Set”

 • De entree naar De 4e Set is gesloten vanaf de verenigings kant. Er kan gebruik worden gemaakt van de kleedkamer en de toiletten in de kleedkamer. Vanuit de kleedkamer kun je niet in het tenniscentrum komen. Wel zal ook deze ingang gebruikt worden voor de mensen die een baan huren. Je kan vanuit de hal ook niet doorlopen naar De 4e Set. Alles gaat buitenom.
 • De Vierde Set heeft een eigen entree.
 • Vanuit de hal en buitenbanen kan men gebruik maken van de toiletten in de kleedkamers.
 • Vanuit De 4e Set kan men gebruik maken van de toiletten in de gang. Na de toiletten zal d.m.v. een afzetlint aangegeven worden dat de doorgang naar de banen en kleedkamers niet via deze route toegankelijk is.  

(Het kan zijn dat door nieuwe maatregelen de bovenstaande maatregelen veranderd zijn).

2. Tennispas

Binnenkort wordt er een elektronisch toegangs systeem bij de ingang en mogelijk ook bij de kleedkamers van het tennispark geïnstalleerd. Deze is te openen met een geldige KNLTB tennispas. Zonder tennispas kom je dus niet meer op het park. Zorg daarom dat je deze altijd bij je hebt als je een balletje wilt slaan. Helaas heeft niet iedereen zijn pas afgehaald, want er liggen nog een aantal in het bekende blauwe bakje bij de bar van het tenniscentrum. Zorg daarom dat deze in je bezit komt. Ben je je pas kwijt geraakt, neem dan contact op met de ledenadministratie ([email protected])

3.   Reserveren

Sinds dit jaar werken wij met een digitaal reserverings systeem. Makkelijk om thuis te kijken wanneer er een baan vrij is en deze op afstand te reserveren. Ook kun je met je pas op het park direct een baan reserveren. Helaas zien wij dat er regelmatig door 3 personen gereserveerd is, terwijl er 4 personen tennissen of dat er een andere naam ingevoerd wordt dan diegene die daadwerkelijk op de baan staat.

I.v.m. de COVID19 periode is het verplicht te registreren wie er wanneer aanwezig is. Dit geldt ook als je een introducé meeneemt. Wanneer je niet wilt dat deze gegevens zichtbaar zijn, dan kun je een mail sturen naar [email protected]. Ook kun je dit mail adres gebruiken wanneer een reservering niet lukt of als je een wijziging niet kunt doorvoeren. Wanneer de registratie niet volledig is, kan de veiligheids regio T.V. De Molen maatregelen opleggen die ons en dus de leden, niet ten goede komen. Dit willen wij natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen, maar wij zijn afhankelijk van jullie medewerking als leden. Daarom dit verzoek om de reservering correct en volledig te doen.

4.    Nieuw bestuurslid

Per heden is Griet Spits toegetreden tot het bestuur. Zij zal het voorzitterschap van de technische commissie op zich nemen.Zij is te bereiken via [email protected]

Wij wensen jullie allemaal veel speel plezier toe, maar vooral blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

Bestuur T.V. De Molen

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 58 266 6966

Address

Kalverdijkje 76b
8924 JJ Leeuwarden