HELP ONS AAN EEN MOOI SPONSORCONTRACT VAN JUMBO ELS BOEK!

20 september 2019


Jumbo Els Boek in Zuiderburen heeft een originele actie. We kunnen een mooi sponsorcontract ‘winnen’ met hulp van onze leden.

Wat is het idee?
Vanaf 23 september tot 4 november krijgen klanten van de Jumbo in Zuiderburen bij aankoop vanaf € 10,- een voucher. Deze voucher kun je zien als een soort stembiljet. Hoe meer er op Tennisvereniging De Molen gestemd wordt, hoe hoger het sponsorbedrag wordt.

Help ons, help jezelf
Met het sponsorbedrag dat we binnen halen kunnen we weer leuke activiteiten organiseren zoals de Profclinic van Sjeng Schalken, het snerttoernooi, de voor- en najaarscompetitie, shirts voor jeugd, de pubquiz, ga zo maar door. Naast onze enthousiaste vrijwilligers en zeker ook zonder onze sponsoren kunnen we de meeste van onze activiteiten niet organiseren.

Door ons te helpen het sponsorbedrag zo hoog mogelijk te krijgen help je dus niet alleen de vereniging, maar ook jezelf.

Wat kun jij doen?
Ga voor je boodschappen vanaf 23 september 2019 (mag ook eerder natuurlijk;-)) naar Jumbo Els Boek in Zuiderburen en sponsor ons sponsorbedrag van omhoog.

Meer informatie
Meer informatie over deze actie, actieproducten en -dagen zal ik plaatsen op nieuwspagina van onze site (www.tvdemolen.nl), Facebook en via onze knltb-app.

Help ons, help jezelf.

Alvast bedankt!

Namens iedereen van Tennisvereniging De Molen.
Jan Stellingwerf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 58 266 6966

Address

Kalverdijkje 76b
8924 JJ Leeuwarden