Gezocht TennisKids Coördinator(er)

11 december 2018


Beste molenaars en in het speciaal de ouders van onze TennisKids,

Joyce en Frank nemen helaas afscheid van deze leuke functie. Ze hebben het de afgelopen jaren met plezier gedaan. Maar het wordt tijd voor nieuwe enthousiastelingen.
Joyce en Frank, we vinden het erg spijtig dat jullie stoppen en zien jullie niet graag gaan, maar alles heeft een keer een eind. We willen jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren die jullie aan onze TennisKids hebben besteed. Jullie hebben echt top werk geleverd. Nogmaals bedankt!

Het gat dat jullie achterlaten hopen we snel te kunnen vullen.

Bij deze doen we graag een oproep aan jullie (molenaars en in het speciaal de ouders van onze TennisKids).

We zoeken (een) nieuwe TennisKids coördinator(en)

Taakbeschrijving coördinator Tenniskids.
De coördinator Tenniskids is de contactpersoon vanuit T.V. De Molen richting Knltb en ouders voor competitiespelers rood en oranje. 

Je coördineert de volgende dingen: 
● Kinderen aanmelden bij Knltb. Doorgaans doet rood/oranje alleen de voorjaarscompetitie (VJC), soms ook najaarscompetitie (NJC). In december geeft de trainer (Ingrid) aan welke spelers je kunt aanmelden voor de VJC competitie bij de Knltb. Deze aanmeldingen doe je begin januari. Van de Knltb ontvang je vervolgens een bevestiging van de aangemelde teams. 
● Vanaf 2019 start de Tenniskids competitie niet meer in maart maar in april. De coördinator ontvangt pr-materiaal, zoals posters met de speeldata. Dit materiaal kun je aan Ingrid geven en de posters even ophangen in kantine / publicatiebord. 
● E-mailadressen van de spelers vragen aan Ingrid en ouders bevestigen dat hun kind is aangemeld voor de competitie + speeldata doorgeven. Tevens vragen wie teamaanvoerder wil zijn. Dit is jouw contactpersoon voor het betreffende team. 
● Circa 3 weken voor aanvang van de competitie de ouders een speelschema sturen. Je kunt er ook voor kiezen om de link naar Tenniskidssite naar teamaanvoerder te sturen en hem/haar te vragen zelf een speelschema te maken. 
● In overleg met Ingrid voor aanvang competitie een informatiemoment bij De Molen afspreken voor ouders van kinderen die nog geen ervaring hebben met Tenniskids. 
● Data van de thuiswedstrijden doorgeven aan Corrie/Angelique van de 4e Set. Zij zorgen voor limonade voor de kinderen. 
● Bij thuiswedstrijden moeten de ouders van het rode/oranje team van TV De Molen zorgen voor een traktatie (bijvoorbeeld combi fruit/koeken). Informeer de teamaanvoerders hierover. 
● Wanneer een team een speler tekort komt, moet de aanvoerder in overleg met jou/Ingrid een invaller regelen. 
● Bij een thuiswedstrijd moeten ouders van de kinderen helpen met hand- en spandiensten (baan in orde maken, spelers ontvangen, toernooiplanner op de laptop (van de molen) opstarten en bijhouden). Afstemmen met de teamaanvoerder. 

Wil je ons helpen de TennisKids een succes te laten blijven en wil je (samen) deze mooie functie oppakken?
Neem dan contact op met ons op via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 58 266 6966

Address

Kalverdijkje 76b
8924 JJ Leeuwarden