DAMES GEZOCHT EN VERSLAG VAN AFGELOPEN WEEKEND

29 juni 2020


Het was een druk tennisweekend afgelopen weekend.

Zomer challenge
Het weekend begon op vrijdag met het begin van de zomer challenge. Een initiatief van Age om het 'wedstrijdtennis' weer tussen de oren van de tennisser te krijgen. 12 heren deden de aftrap. In drie groepen van vier heren, streden zij als samengesteld competitieteam voor de eer van de groep. Er werden vier wedstrijden gespeeld. Elke wedstrijd duurde 20 minuten. Elke speler speelde met een ander teamlid tegen een wisselende 'team' tegenstanders. Een erg leuke opzet.

Dames gezocht!
Aanstaande vrijdag zijn de dames aan de beurt. Heb je speelsterkte 4, 5, 6 of 7 en wil je een leuke tennisvrijdagavond beleven? Meld je dan aan via [email protected]. Heb je vragen over deze avond, dan kun je ook meer informatie opvragen via dit mailadres.

Meer over de zomer challenge activiteiten volgt later. 

Zaterdag Rood, oranje en groen
Het was een gezellige drukte zaterdagochtend. Rood, oranje en groen spelers van TV De Molen lieten hun tenniskunsten zien op de tennisbaan. Onder leiding van hun tennislerares Ingrid de Jong speelden ze in de volle zomerzon een aantal spannende wedstrijden. 

Het tennispark was gevuld met vrolijke (kinder)gezichten. Er werden mooie wedstrijden gewonnen en verloren. Er werden winners geslagen en punten compleet gemist. Alles wat een tenniswedstrijd in zich moet hebben was op zaterdagochtend aanwezig. Een top dag voor de jeugd, (groot)ouders en trainers. Voor herhaling vatbaar.

Zondag lesserstoernooi senioren
Op de laatste dag van het weekend waren de lessers (senioren) van de tennisschool aan de beurt om hun (geleerde) tenniskwaliteiten te showen. 40 spelers streden om de troffee voor beste lesser van het weekend. Net als op zaterdag bij wedstrijden van rood, oranje en groen, werden er hier ook mooie wedstrijden gewonnen en verloren. Ook hier werden er winners geslagen en punten compleet gemist. Hier was ook alles wat een tenniswedstrijd in zich moet hebben aanwezig. We kunnen trots zijn op onze nieuwe strijders en trainers. Marco Moerman werd aan het einde van het toernooi als koning gekroond. Hij is het lesserstoernooi winnaar van dit weekend.

Met het lesserstoernooi kwam er helaas een eind aan dit leuke tennisvolle weekend bij TV De Molen. We hopen dat er vele van deze weekenden zullen volgen.

fotos 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 58 266 6966

Address

Kalverdijkje 76b
8924 JJ Leeuwarden