AFSCHEID BESTUURSLID JAN

04 oktober 2022


Hoi allemaal,

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Dit geldt ook voor mij als bestuurslid van onze mooie Tennisvereniging De Molen. Mijn tijd van komen was september 2015 en mijn tijd van gaan is september 2022.

Ik heb zeven jaar met veel plezier de bestuursfunctie 'bestuurslid communicatie' bekleed. Al tijdens mijn basketbalcarrière was ik van mening dat je als lid van een vereniging je altijd een tijd(je) in moet zetten als vrijwilliger voor de vereniging. Je maakt tenslotte ook gebruik van de tijd en inzet van de andere vrijwilligers die leuke activiteiten waaraan je deelneemt organiseren. Bij basketbalverenigingen Aris en De Groene Ster zat ik daarom in de basketbaldagencommissie en de jeugdcommissie.

In 2005 ben ik gestopt met basketballen en ben ik aan het tennissen geslagen bij TV De Molen. Hier ben ik begonnen als communicatie commissielid. In 2015 ben ik door het bestuur gevraagd om mijn communicatieve vaardigheden in te zetten binnen het bestuur van de vereniging.

Hoewel het roerige tijden waren, kijk ik toch met veel plezier en trots terug op mijn tijd als 'collega' van Tettie, Erica, Evelien, Peter, Otto, Griet, Jeroen en Leon (oud & nieuw bestuur) en wat we voor elkaar hebben gekregen.

Leon neemt mijn taken als bestuurslid communicatie van mij over. Ik wens hem ook veel plezier met deze leuke functie. Als bestuurslid leer je veel over het reilen en zeilen binnen een vereniging. Daarnaast heb je contact met De Padel & Tennis Club, de KNLTB, bv SPORT, de gemeente en andere tennisverenigingen en hoor je wat er speelt binnen en buiten de vereniging en het tenniscomplex. Maar het mooiste van deze functie is dat je ook contact hebt met de leden, de andere vrijwilligers / commissieleden van de vereniging en dat je samen leuke activiteiten mogelijk maakt. Kortom: als bestuurslid heb je een leuke dynamische functie binnen de vereniging.

Na deze vrijwilligerswervingstekst wil ik tenslotte al mijn (oud)medebestuursleden bedanken dat ik met jullie TV De Molen heb mogen besturen. Bedankt Tettie, Erica, Griet, Evelien, Peter, Otto, Jeroen en Leon!

Ook bedankt leden van TV De Molen dat jullie mij het vertrouwen hebben gegeven om deze functie te mogen bekleden!

Tot snel op en/of naast de tennisbanen van TV De Molen.

Jan Stellingwerf 

Nieuwscategorieën