Accomodatie

Een accomodatie om trots op te zijn

Gedurende het gehele jaar heeft de vereniging vijf verlichte buitenbanen tot haar beschikking en kan er - op drukke momenten tegen een vergoeding - ook gespeeld worden op één van de drie binnenbanen. Het gehele jaar kan er gebruik gemaakt worden van vijf verlichte buitenbanen. De smashcourt banen zijn in de zomer én in de winter bespeelbaar, wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Leden van de vereniging hebben gedurende het hele jaar in principe de gehele dag de mogelijkheid om te spelen en zijn de kleedkamers vanaf 9 uur tot ongeveer 23 uur geopend.

Om ieder lid in staat te stellen zoveel mogelijk te spelen maakt de vereniging gebruik van een digitaal baan reserveringsysteem. Via dit systeem kan er steeds 55 minuten achter elkaar gespeeld worden. Na het spelen moet de baan te allen tijde geveegd worden, per baan is er een sleepnet en/of veger beschikbaar. Om het spelen op te droge banen te voorkomen hebben alle banen een automatische sproei-installatie. In werking stellen van deze installatie is een taak van de kantinebeheerder.
Naast de ‘grote' banen is er ook een minitennisbaan, die met name voor de jeugd zeer geschikt is om het spel onder de knie te krijgen.

 

De Padel & Tennis Club Leeuwarden

Tennisvereniging De Molen bestaat sinds 1982. De club is goed bereikbaar en beschikt over:

  • 5 buitenbanen van smashcourt
  • 3 indoorbanen van naaldvilttapijt
  • Kleedruimtes met douches
  • Horecagedeelte met darts en terras
  • Ruime parkeergelegenheid

Het horecagedeelte bestaat uit een gezellige ronde bar, een T.V. / loungehoek, een vergaderzaal en een tafelvoetbaltafel. Met een capaciteit van 60 zitplaatsen biedt deze ruimte volop mogelijkheden voor bedrijven en scholen om speciale evenementen te organiseren incl. catering en tennisclinics. Informatie via [email protected]