Accomodatie

 
Tennisvereniging de Molen
Gedurende het gehele jaar heeft de vereniging vijf verlichte buitenbanen tot haar beschikking. Het gehele jaar kan er gebruik gemaakt worden van de vijf verlichte buitenbanen. Ook kan er in de zomerperiode van 2023 gebruik worden gemaakt van twee extra onverlichte banen. De smashcourt banen zijn in de zomer én in de winter bespeelbaar, wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Leden van de vereniging hebben gedurende het hele jaar in principe de gehele dag de mogelijkheid om te spelen en de kleedkamers zijn vanaf 9 uur tot ongeveer 23 uur geopend.

Om ieder lid in staat te stellen zoveel mogelijk te spelen maakt de vereniging gebruik van een digitaal baanreserveringsysteem. Via dit systeem kan er steeds 55 minuten achter elkaar gespeeld worden. Om het spelen op te droge banen te voorkomen hebben alle banen een automatische sproei-installatie. 

De Padel & Tennis Club Leeuwarden
De club is goed bereikbaar en beschikt over:

  • 5 buitenbanen van smashcourt
  • Kleedruimtes met douches
  • Horecagedeelte met terras
  • Ruime parkeergelegenheid

Het horecagedeelte bestaat uit een gezellige ronde bar, een T.V. / loungehoek en een vergaderzaal. Met een capaciteit van 60 zitplaatsen biedt deze ruimte volop mogelijkheden voor bedrijven en scholen om speciale evenementen te organiseren incl. catering, padel- en tennisclinics.